IMG_4716

Aannemersbedrijf is een echt familiebedrijf dat inmiddels door de derde generatie gerund wordt.
In 1929 startte Theo Bruins een eenmanszaak in de vorm van een timmerbedrijf met activiteiten in de nieuwbouw, verbouw en machinaal timmerwerk.

Theo en Gerhard aan het werk in de werkplaats:

75
Het bedrijf werd vanaf 1971 voortgezet door¬†zijn zoon Gerhard Bruins en zijn echtgenote Diny Bruins. Begin jaren ’90 zijn beide zoons van Gerhard toegetreden in het bedrijf. Sinds 2013 zet Rob Bruins het bedrijf alleen voort. Als kleine jongen was hij al regelmatig bij zijn vader op de bouwplaats te vinden. Hij wist al vrij jong dat hij ook in de bouw wilde werken. Hij volgde na de LTS en MTS de Kader- en Ondernemers- opleiding in de Bouw.

6 3

 

Aan de Dijkweg in Gendringen is een werkplaats met houtbewerkingsmachines gerealiseerd en een loods voor opslag van materialen. In 1989 is er een showroom gebouwd voor het tentoonstellen van kunststof kozijnen en deuren. De showroom is destijds geopend door de oprichter Theo Bruins. Tegenwoordig is de showroom ook in gebruik als kantoorruimte.

4

Naast nieuwbouw, verbouw en renovatie, wordt er veel in de agrarische sector gebouwd. Ook wordt er in eigen beheer onroerend goed ontwikkeld.